Sem 3 akan datang.

Tahu tak apa maknanya gambar kat atas ni? Haaaaa...
Itu maknanya sem 3 akan datang tak lama lagi..hahaha..minggu depan je punn dah masuk sem 3..
cuti sem pun seminggu je..sobsobsob..eh bersyukurlah..
Alhamdulillah...hehehe

okay so sem 3 ni adalah sem yang terakhir utk kami semua students Asper.
Lepas tu cuti lah beberapa bulan sebelum masuk degree..Yahooo...eh jangan nak happy sangat lah kan..
degree lagi mencabar...hohoho..

mula mula cuti tu aku dah buat timetable utk sem 3..yelaa mudah sikit nak refer kan...
hehehehe...
ini lah dia timetable sem 3...tadaaaaa...

punyalah happy nak masuk sem 3..colorful kauu timetablenya...
hihihihi...apa pun aku mengharapkan sem 3 ni lebih baik dari dua sem yg lepas...
in shaa Allah..
kepada semua students Asper,sem inilah kita kena usaha lebih..yeahhh!!! fighting!!!!

wahai classmates ku sekalian,berjumpalah kita minggu depan yer....hehehe


bye!

Rahsia sebenar Coke didedahkan setelah 125 tahun?

Assalamualaikum.. selamat malam semua..
Ada sesiapa yg masih belum tidur ke?
Jom baca tentang apa yang aku nak post kan ni..

Pernah minum Coke? Tahu tak coke tu apa?
Ingredient dia tahu apa? Ke tahu minum je? 
 hehehe saiko lebihh..



actually aku nak share sikitlah pasal apa yg aku baca..
Tadi online facebook sekejap..lepas tu nampak kawan share something..
share tentang ramuan Coke yg sebenarnya..
bayangkan lepas 125 tahun baru tahu ramuan yg sebenarnya..
tengok ni..


seriously?? haaa percaya atau tak sebenarnya coke tu ada sedikit campuran alcohol..
kita sebagai umat Islam kan dilarang minum air yg ada alcohol ni..

 
itu yang di share oleh Abang Sham.
So sama sama lah kita fikirkan..still nak minum lagi ke bila dah tahu ramuan yg sebenarnya?
renung renung kan dan selamat beramal..hihihi
sama samalah kita kongsi dengan saudara saudara kita yang lain..

bye !

Finally, last semester. Hihi

Assalamualaikum dan selamat malam bloggers !!!
hihihi...rasa dah lama giler tak menulis dalam blog ni..last tulis tahun lepas bulan 9 tu pun masa habis sem 1.
ni pun aku tulis semula masa dah habis sem 2.
hahaha entah lepas ni tulis masa dah habis asasi kot..kekeke..



Alhamdulillah final exam baru je habis jumaat lepas..wahhhh bahagia rasanya..yelaa mana tak nya, boleh lah rehat rehat kan minda ni...ececehhh..ajet ajet yer..
so sekarang aku tengah cuti seminggu dan duduklah terperap kat rumah ni..ibarat puteri lilin..hihihi
lagipun nak pergi mana kan,bukan ada geng pun nak hangout..aku je yg tengah cuti di saat orang lain sedang berjuang..cehhh ayat..hahahaha...


rasa cepat sangat sem 2 ni berlalu..pejam celik pejam celik dah habis sem ni rupanya..
minggu depan masuk sem baru dah yakni dalam erti kata yang lain sem yg terakhir untuk asasii !!!
lepas tu cuti beberapa bulan dan masuk degree.. Ya Allah cepatnya masa berlalu kan..
dan sem 2 ni banyak kenangan yg terukir ceh waahhhhh... propa lebih!
yelaa mana tak nya, aku kena jadi penolong ketua kuliah dan baru aku rasa mcm mana Mama a.k.a Syadia rasa masa sem 1 dulu.. kena call lecturer lah, kena pergi sana sini cari bilik kuliah...haishhhh yg paling banyak nya calling calling lecturer lah..sebab nak confirmkan kelas ada ke tidokkk... tu jeee!!!
apa pun aku ikhlas buat semua tu..itu adalah pengalaman buat aku untuk dijadikan panduan masa hadapan..
kannnnnn...hihihihi

so aku harap cuti yg agak panjang ni, hahaha akan berlalu dengan slow nya sebab aku nak enjoy dulu.. tak mau belajar lagi lahh...sabar lah dulu...hihihi
so happy holidays Asperian..take care and see you in next sem next week..kikikikiki...


bye bye.


Finally its over.

Hello and Assalamualaikum guys.
How are you? Long time no see haa..
Okay just now I've already finish my exam..Oppsss my final exam for semester 1.
Time passing so fastttt...
After holidays for a week, I need to continue for semester 2..
More and more challenges that await me..
Hoho XOXO...
 
 so I have to prepare myself mentally and physically with the strength to face the next semester.
Hahaha..tomorrow I'm coming home with my Kura-kura..hehehe..
Wish me luck okay guyss..~~

Byeeeeeeeeeeeeeeeeee ~~~~~

 

Bilik kedua ku.

inilah hasilnya selepas dikemas.better lah dari sebelum kemas.hahaha
Assalamualaikum dan Hai semua.
Tension study Fizik woo..
So siang tadi lepas habis exam maths balik je bilik elektrik tak ada..!!!
Dan nak study takde mood sebab apa sebab panas tapi ni baru panas dunia kan.takpe sabar.
dan dengan rajinnya aku telah mengemas tempat tidur aku dan kawasan sekitarnya.
*dah macam masuk waktu azan pulak kan?
hihihi

apa pun aku seronok sebab partisyen aku dah kemas dan bersih.
selesa,ceria,cemerlang.
amboii slogan K13 tu.
hahahaha.
orang lain semua dah tidur dan tinggallah aku seorang diri.
hahaha...
nak tidur tapi mata tak mengantuk dan sekarang aku mahu study English sebab aku tak nak dapat low marks lagi dah.cukup lah sekali dan aku akan  usaha untuk tingkatnya.
doakan aku k.
next week exam english,fizik dan kimia.
wish me luck ye especially for physics. *_*

okaylah bye.Selamat malam.