Sem 3 akan datang.

Tahu tak apa maknanya gambar kat atas ni? Haaaaa...
Itu maknanya sem 3 akan datang tak lama lagi..hahaha..minggu depan je punn dah masuk sem 3..
cuti sem pun seminggu je..sobsobsob..eh bersyukurlah..
Alhamdulillah...hehehe

okay so sem 3 ni adalah sem yang terakhir utk kami semua students Asper.
Lepas tu cuti lah beberapa bulan sebelum masuk degree..Yahooo...eh jangan nak happy sangat lah kan..
degree lagi mencabar...hohoho..

mula mula cuti tu aku dah buat timetable utk sem 3..yelaa mudah sikit nak refer kan...
hehehehe...
ini lah dia timetable sem 3...tadaaaaa...

punyalah happy nak masuk sem 3..colorful kauu timetablenya...
hihihihi...apa pun aku mengharapkan sem 3 ni lebih baik dari dua sem yg lepas...
in shaa Allah..
kepada semua students Asper,sem inilah kita kena usaha lebih..yeahhh!!! fighting!!!!

wahai classmates ku sekalian,berjumpalah kita minggu depan yer....hehehe


bye!

No comments: