Bilik kedua ku.

inilah hasilnya selepas dikemas.better lah dari sebelum kemas.hahaha
Assalamualaikum dan Hai semua.
Tension study Fizik woo..
So siang tadi lepas habis exam maths balik je bilik elektrik tak ada..!!!
Dan nak study takde mood sebab apa sebab panas tapi ni baru panas dunia kan.takpe sabar.
dan dengan rajinnya aku telah mengemas tempat tidur aku dan kawasan sekitarnya.
*dah macam masuk waktu azan pulak kan?
hihihi

apa pun aku seronok sebab partisyen aku dah kemas dan bersih.
selesa,ceria,cemerlang.
amboii slogan K13 tu.
hahahaha.
orang lain semua dah tidur dan tinggallah aku seorang diri.
hahaha...
nak tidur tapi mata tak mengantuk dan sekarang aku mahu study English sebab aku tak nak dapat low marks lagi dah.cukup lah sekali dan aku akan  usaha untuk tingkatnya.
doakan aku k.
next week exam english,fizik dan kimia.
wish me luck ye especially for physics. *_*

okaylah bye.Selamat malam.