New life in UPM.



Hai dan Assalamualaikum semua. Sihat tak? Lama kan aku tak update kat blog ni kan?
Dah bersawang rasanya. Harap lah tak berhantu lagi. Muahaha.
Okay dah sebulan aku tinggal dalam UPM ni. Nak specific lagi ke? Aku stay kat kolej 13 lahhhh!!! Kolej yang terbaik dan daebak ni.Muahahaha.
Sesungguhnya masuk ASPER sangat tak rugi. Nak nak subjek pertanian sangat mereleasekan tension.
*bm dah campur bi.hahaha...
Siapa kata pertanian ni rugi?Korang yang rugi sebab tak mohon sini.Hahaha..
Sekarang tengah test 1 dan aku cuba sedaya upaya untuk dapatkan yang terbaik. Doakan aku ye. Amin.
Serius kehidupan kat sini agak bebas dan tak mcm asrama dah. Yeay aku bebas.!!! hahaha.
Setiap hari ada kelas dan sangat memenatkan. Belajar dah la laju dan kena pandai catch up kan. Muahaha.
Rasa sedih jugak sebab berpisah dgn kawan-kawan sekolah tapi kat sini lagi ramai kawan yang datang dari banyak negeri. Kelas aku memang best lah. Muahaha. Ada Abah dan juga Mama.
Rasanya dah takde apa nak tulis. Malas lah nak tulis. Esok nak keluar dgn family. beli barang utk war games next week. Adoiiii...
gtg. Assalamualaikum :))