Jodoh di tangan Allah S.W.T



Wedding TOMOK ~ I like this photo.

Assalamualaikum guys! sekarang aku tersangatlah boring nya..tadi belajar English kejap,lepas tu rehat lah skang ni..hehehe...

okay berbalik kepada tajuk post aku ni,kenapa aku buat tajuk tu?
hurm,Jodoh di tangan Allah.
Am I right???

sekarang aku tengok gadis-gadis kat luar sana tu sibuk sangat mencari CINTA, penting sangat ke???
okay memang penting tapi buat masa sekarang ni aku rasa tak penting sangat kot..
kita still belajar kan??
so just focuses on your study dear :)

sebenarnya kan,pada pendapat aku lah,jodoh semua dah ditentukan oleh Allah S.W.T.
kita memang perlu mencari tapi kadang-kadang kena lah tengok masa yg sesuai.
kalau Allah dah takdirkan kita bertemu jodoh sekarang, just say Alhamdulillah..
tapi kalau belum lagi,janganlah sibuk-sibuk nak cari...Astagfirullah...

seronok kalau dah jumpa jodoh kita yg telah ditakdirkan untuk kita kan?
sangat sangat seronok...

sebenarnya aku banyak lagi nak tulis tapi bila tengah tulis ni lupa apa benda nak tulis..menyampah betul lah ... sokmo jadi mcm tu...argh!!!!

nanti kalau aku ada nak tulis apa-apa aku tulis lah lagi eh...
got to go...nak sambung belajar balik..
bye!!!

1 comment:

ANISRAHIM said...

hehehe lain kali, bile igt terus kene tulis, tulis kat kertas biasa pon xpe, buat point :)

Mungkin remaja zaman skrg ikut trend kan, xde pakwe x cool, tp itu org ckp la.]

Apa pun, moga kita dikurniakan jodoh dr kalangan baik2. insya Allah :D