1st Giveaway By Puterikasih.com



Klik banner kalau nak join .

http://www.puterikasih.com

Assalamualaikum semua. tadi aku jalan-jalan kat blog orang-orang lain and then terjumpa satu entri ni pasal contest.so mcm berminat jek nak masuk.

kat SINI lah aku jumpa GA nie...jom kita join ramai-ramai.

Tujuan 1st Giveaway By Puterikasih.com ini adalah untuk meraikan ulangtahun yang kedua puteri sebagai seorang blogger dan juga bersempena dengan perasmian blogshop puteri yang pertama iaitu All About Craft.
antara syarat-syarat GA ni ialah :

Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By Puterikasih.com
1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By Puterikasih.com”
2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :
“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About Craft, Dikbi, Azie Namico, Josrevalution @JR, Nurul Syarafina, Azziamiza, Zuhanif, Kiosk Vitamin, Cik Yaya, Kimmie,  Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia”
5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.

dan ada something nak bagi tahu korang semua .


“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About Craft, Dikbi, Azie Namico, Josrevalution @JR, Nurul Syarafina, Azziamiza, Zuhanif, Kiosk Vitamin, Cik Yaya, Kimmie,  Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia” 



kalau korang semua nak maklumat lanjut, sila singgah di http://www.puterikasih.com.

marilah sama-sama kita memeriahkan GA by Puterikasih.com ni..

sekian saja dari Maya.masa untuk tidur !!!
selamat malam semua.
"semoga hari esok lebih baik daripada hari ini bagi kita semua.Amin"




No comments: